The Lunch Session

The Lunch Session

De eetreis van Boudewijn Coert’s Toko BoCo neemt je mee naar Azië. Je leert de authentieke Aziatische keuken kennen, die van generatie op generatie is doorgegeven. Geniet van verse, smaakvolle gerechten en verrassende combinaties!
Wat wordt geserveerd is een 5 gangen lunch met een selectie van de lekkerste gerechten uit het verre Oosten. Onze huisband “The Kitchen” speelt live akoestisch nummers van de M-EAT Muzieklijst. Je kan bij je reservering een verzoeknummer aanvragen uit deze lijst.

De middag wordt gehost door de chef, die de lunch aan elkaar praat met anekdotes over het eten en zijn roots. Daarnaast hebben we het over de actualiteit en over jou, want jij bent onze gast en staat in het middelpunt deze middag.

Tickets voor de “The Lunch Session” koop je via deze website of onze facebookpagina. Voor €27,50 p.p. heb je een complete lunch. Wat er niet bij inbegrepen is, is de drank. Die wordt apart afgerekend.

Loempia: met de groe(n)ten uit Vietnam

Neem een hap van deze knapperige loempia en je waant je in de straten van Hanoi. De vulling van kool, wortel, prei, taugé en kip wordt heerlijk gekruid. Het pittige zoetzure sausje maakt het af.

Peking Eend: het favoriete gerecht van de Ming dynastie uit China

ToKo BoCo’s eend wordt geserveerd in een flensje met Hoisin saus, lente ui, Spaanse peper en komkommer. Resultaat: een pittige maar oh zo frisse combinatie die smaakpapillen triggert.

Paksoi met gamba’s op z’n Thais

Deze Oosterse groente met beet krijgt bezoek van geruld ei en in knoflook gemarineerde gamba’s. Het geheel wordt op smaak gebracht met specifieke Oosterse kruiden, die de afzonderlijke smaak verrijken.

Broodje Ajam Setan

Duivelse kip op een broodje.

Selamat Makan Kue Dadar

Het water loopt je in de mond bij dit authentieke Indonesische dessert: een pandan pannenkoek gevuld met warme, geraspte kokos, gekookt in palmsuikerwater. Deze overheerlijke smaaksensatie wordt geserveerd met een bolletje slagroomijs.

(Visited 126 times, 1 visits today)